Meteen naar de content

Voor 23.59 besteld = volgende werkdag gratis in huis

Beste speelgoed cadeautips voor Sinterklaasavond 2022

Sinterklaas cadeau

Het is bijna weer de mooiste tijd van het jaar en daar horen natuurlijk cadeautjes bij! voor sinterklaas is het voor elke ouder weer een uitdaging om een goed, duurzaam en leuk cadeau te vinden voor je kind. AyeKids heeft een mooie top 5 gemaakt van de leukste speelgoed 🧸 artikelen voor kinderen van de leeftijd 0-12+ jaar. Want jouw kind verdiend toch het leukste cadeau dat er is?

Sinterklaascadeau voor leeftijd 0-3 jaar 👶🏻
AyeKids is gespecialiseerd in digitaal speelgoed dat veilig is voor kinderen van alle leeftijden. Toch willen wij eerlijk zijn naar onze klant toe, dat het voor kinderen van 0 tot 3 jaar, niet verantwoord is om al gebruik te maken van digitaal speelgoed.

AyeKids heeft daarom ook het assortiment voor kinderen 0 tot 3 jaar aangepast. Ons favoriete cadeautip voor deze leeftijd is een product dat zeer geschikt is voor jouw kleintje, en ondersteunt in de algemene ontwikkeling.

AyeKids Waterspeelmat 0-3 jaar

Jouw baby wordt elke dag groter en gaat steeds meer bewegen. Als ouder wil je altijd je kind ondersteunen in de ontwikkeling. Met dit product stimuleer je de motoriek van je kleine. De speelmat bevat verschillende figuren die bewegen wanneer het kind op de mat speelt. Zowel verkrijgbaar in blauw, als in het mooie roze.
 

Je kind kan volop genieten van de figuren, kleuren en bewegingen en ontwikkeld daarnaast ook nog eens zijn of haar motoriek. 

 

Sinterklaascadeau voor leeftijd 3-5 jaar 🧒🏼
Verras je bijna tiener met een sinterklaascadeau die hij/zij nooit meer zal vergeten. Maar wat geef je nou een kind dat al zoveel speelgoed heeft gehad? AyeKids heeft een creatief en innovatief cadeau uitgekozen voor deze leeftijd.

AyeKids Kindercamera 3-5 jaar

  Met de AyeKids kindercamera kan jouw opgroeiende kind uren speelplezier beleven. Het fijne aan dit product is, is dat jij als ouder je geen zorgen hoeft te maken dat je kind te veel in het camera schermpje kijkt. Dit unieke speelgoed kan het kind namelijk lekker meenemen naar buiten, om mooie en kleurrijke foto’s 📸 te maken.

  Dus wanneer ze het perfecte plaatje maken, krijgen ze ook nog eens de nodige beweging en zijn ze aan het eind van de dag helemaal voldaan en vrolijk. Laat jouw kind kiezen tussen een mooie blauwe camera, of schattig roze!

   

  Sinterklaascadeau voor leeftijd 5-8 jaar 👦🏼
  Voor deze leeftijd hebben wij een erg leuk sinterklaascadeau uitgezocht. Kinderen van 5 tot 8 jaar zijn erg actief, aan het ontdekken en vooral lekker erg aan het ontwikkelen. Daarom is de AyeKids Tablet het perfecte cadeau voor jouw opgroeiende kind.

  AyeKids Tablet 5-8 jaar

  Met de kindertablet van AyeKids kan je kind de hele dag zoet zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, maar op de afgesproken schermtijden kan je kind lekker spelen met deze leuke tablet. Deze tablet heeft een beperkt aantal apps, zodat jij precies weet welke spellen jouw kind speelt en met welke apps. 


  Jij houdt altijd de controle met de kinderstand die deze tablet bevat. Maar dat wil niet zeggen dat jouw kind geen leuke tijd kan hebben. Je kind kan zich volop ontwikkelen met educatieve en veilige spellen. Het perfecte sinterklaascadeau voor op pakjesavond. Verkrijgbaar in rood en blauw!

   

  Sinterklaascadeau voor leeftijd 8-12 jaar 🧑🏼
  Sinterklaasavond is bijna daar en de kinderen kijken alweer vol verwachting uit naar alle leuke cadeaus. Stimuleer de creativiteit en ontwikkeling van je kind met deze bijzondere en innovatieve product. De AyeKids 3D pen is een product dat elk kind moet hebben!

  AyeKids 3D pen 8-12 jaar

  Als ouder wil je je geen zorgen hoeven maken over de creatieve ontwikkeling van jouw kind. Zorgen maken is met de AyeKids 3D pen verleden tijd. Je kind beleeft uren speelplezier, leert creatieve figuren maken en kan trots zijn op iets wat hij of zij heeft gemaakt. Daarnaast zijn er 20 kleuren vullingen waar je uit kunt kiezen en die je oneindig na kunt vullen. 

  Dit product stimuleert de ontwikkeling van je kind op verschillende niveaus. Wacht niet langer en verras je creatieve talent met dit innovatieve sinterklaascadeau! 

   

  Sinterklaascadeau voor leeftijd 12+ jaar 👨🏼
  Voor kinderen van de leeftijd van 12+ jaar, kan je als ouder niet meer aankomen met een doos blokken. Op deze leeftijd zijn ze bezig met het ontdekken van leeftijdsgenoten en maken ze steeds meer gebruik van digitale middelen. Creatieve en algemene ontwikkeling is daarom erg belangrijk. Daarom is dit sinterklaascadeau in het roze, blauw of stoer zwart, perfect voor deze leeftijdsgroep.

  AyeKids GPS Watch 12+ jaar

   De AyeKids GPS Watch is het ideale sinterklaascadeau voor kinderen van 12 jaar en ouder. Het unieke aan deze GPS Watch, is dat het naast een mooi uiterlijk ook vele voordelen heeft. Vanaf 12 jaar gaat je kind natuurlijk naar de middelbare school. Dan is het voor jou als ouder, erg fijn om toch nog een beetje inzicht te kunnen hebben in waar jouw kind zich bevindt.

   Via de ingebouwde GPS, kun jij altijd zien waar je kind is. En mocht er een noodgeval zijn onderweg, dan kan jouw kind gebruik maken van de SOS-knop 🆘 . Jij krijgt meteen een melding en weet dat jouw kind altijd veilig is met de gps-smartwatch.

   Een uniek, innovatief product waarmee jouw kind zichzelf kan ontwikkelen en met meer verantwoordelijkheden leert omgaan. Veilig, digitaal speelgoed waarmee ze zich uren kunnen vermaken.

   Gratis verzending

   Voor 23.59 besteld is volgende werkdag gratis in huis.

   Niet goed? Geld terug!

   Retourneren kan binnen 30 dagen na je aankoop.

   Veilig achteraf betalen

   Betaal veilig en achteraf met Klarna.

   Contact

   Onze specialisten helpen je graag verder.