Meteen naar de content

Voor 23.59 besteld = volgende werkdag gratis in huis

Veilig en duurzaam speelgoed

Veilig en duurzaam speelgoed

Duurzaam en 100% Veilig Speelgoed Voor Ieder Kind
AyeKids wil alleen het beste voor jouw kinderen!

Allemaal leuk bedacht natuurlijk die termen, maar wat houdt duurzaam en veilig speelgoed nou eigenlijk in? Waarom is het belangrijk dat je kind met gecertificeerde producten speelt? Allemaal punten die bij AyeKids als standaard worden gezien, maar die voor jou als ouder erg belangrijk zijn. Want wat is duurzaam en veilig speelgoed nu precies?

Wat is onze definitie van veilig speelgoed?
De AyeKids definitie van veilig speelgoed 🧸 is: producten waar kinderen, jong en oud, mee kunnen spelen zonder zelf schade op te lopen, of schade verrichten aan een ander kind. 

Dit is een heel omvattende definitie, die we graag wat uitgebreider met je bespreken. Voor baby’s, peuters en kleuters zijn er verschillende definities van een veilig product. Wij vinden dat elk product dat als “veilig” wordt bestempeld, voor ieder kind veilig moet zijn. Voor een baby 👶🏻 is het belangrijk dat het niet breekbaar is, geen scherpe of losse onderdelen bevat en dat het makkelijk afneembaar of schoon te maken is. Een ouder kind heeft voornamelijk behoefte aan speelgoed waarbij geen toezicht vereist is, zodat ze lekker hun gang kunnen gaan. Belangrijk is in ieder geval dat je speelgoed moet kunnen vertrouwen, en dat is waar wij voor staan!

AyeKids aandachtspunten voor veilig speelgoed 
Onze definitie van veilig speelgoed voor je kind of baby hebben we nu duidelijk omschreven. Maar hoe waarborgen we deze definitie? Om dit voor iedereen duidelijk maken, hebben we “De AyeKids Aandachtspunten Veilig Speelgoed” bedacht. Dit omvat alle eisen waaraan kinderspeelgoed moet voldoen volgens ons bedrijf. 

De AyeKids Aandachtspunten Veilig Speelgoed

 • CE-keurmerk
 • Bevorderd de ontwikkeling
 • Niet schadelijk voor de gezondheid
 • Duurzaam (veilig voor het milieu)
 • Voor baby’s: geen scherpe hoeken, punten of randen
 • Voor baby’s: geen losse onderdelen of onderdelen die snel kapotgaan
 • Voor baby’s: niet schadelijk bij sabbelen of bijten

Waarom duurzaam speelgoed voor je kind?
Duurzaamheid omvat vele aspecten. Het houdt niet alleen in dat het goed is voor het milieu of recyclebaar♻️ is. Onder duurzame producten verstaan wij ook producten die jarenlang meegaan, genderneutraal zijn en niet per se altijd leeftijdsgebonden.  

Duurzaam speelgoed is dus in vele opzichten een betere optie dan producten die daar geen aandacht aan besteden. Het is niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor de mensheid op de lange termijn. Kies daarom altijd duurzaam!

Dit doet AyeKids aan duurzaamheid
Producten vinden die zoveel veilig zijn voor jou kleine als voor de natuur 🍀 en de maatschappij, is nog niet zo eenvoudig. Toch doen wij bij AyeKids er alles aan wat we kunnen doen, om zo duurzaam mogelijk te zijn. Zowel in de verkoop van ons speelgoed, als in ons bedrijf zelf. Maar wat doen wij nu exact aan duurzaamheid?

 • Het grootste gedeelte van onze producten gaat jarenlang mee
 • Wij staan voor genderneutraliteit, dit proberen wij zoveel mogelijk voort te brengen in onze producten
 • Onze producten zijn recyclebaar ♻️
 • Voor elke bestelling die u doet, planten wij een boom🌲!

Een goed, veilig en duurzaam product, dat de ontwikkeling en creativiteit van uw kind stimuleert. Alles wat je zou moeten kunnen verwachten van speelgoed dat je online koopt voor je kind. Weet wat je koopt, bij AyeKids.nl

Gratis verzending

Voor 23.59 besteld is volgende werkdag gratis in huis.

Niet goed? Geld terug!

Retourneren kan binnen 30 dagen na je aankoop.

Veilig achteraf betalen

Betaal veilig en achteraf met Klarna.

Contact

Onze specialisten helpen je graag verder.